Journal of Research in Business alan indekslerinden Index Copernicus International’da taranıyor!

İşletme Fakültemiz tarafından yılda iki kez yayınlanan ve TR-Dizin tarafından indekslenen hakemli dergimiz Journal of Research in Business, uluslarası alan indeksleri arasında yer alan Index Copernicus International (ICI) tarafından taranmaya başlandı. 2016 yılında Marmara Review ismiyle yayın hayatına başlayan dergimiz 2020 yılından beri TR-Dizin tarafından indeksleniyordu. İndeks başvurusunun kabul edilmesilyle beraber Aralık 2022 sayısı itibariyle yayınlanacak çalışmalar ICI tarafından indekslenecek!

Almanca, İngilizce ve Türkçe dillerinde yayın yapan ve Haziran ile Aralık olmak üzere yılda iki kere elektronik ortamda basılan dergimiz, yönetim, finans, pazarlama, insan kaynakları yönetimi, üretim yönetimi, sayısal yöntemler, muhasebe ve yönetim bilişim sistemleri alanlarındaki çalışmaları kabul ediyor.

copernicus_2.png (137 KB)

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 18:39:03 tarihinde güncellenmiştir.