OTOKOÇ Yönetim Kurulu Üyesi Görgün Özdemir konuğumuz oldu!

OTOKOÇ Yönetim Kurulu Üyesi Görgün Özdemir konuğumuz oldu!

Prof. Dr. Deniz Elber Börü hocamız tarafından Yönetim ve Organizasyon Tezsiz Yüksek Lisans Programımızda yürütülen Stratejik Yönetim dersi yine önemli bir sektör temsilcisini ağırladı. OTOKOÇ Yönetim Kurulu Üyesi Görgün Özdemir dersin konuk eğitmeni olarak öğrencilerimizle bir araya geldi.

Özdemir, dersimizde “Strateji Hazırlamada Çevresel Risk Faktörlerinin Analizi” konulu bir sunum gerçekleştirerek konuya ilişkin bilgi ve deneyimlerini aktardı. İşletmelerde yapılan strateji hazırlık ve strateji oluşturma çalışmalarını, uzun yıllar çalıştığı otomotiv sektöründen verdiği örneklerle detaylı olarak anlatan Özdemir, ulusal pazarda oluşturulan stratejiler ile uluslararası pazarlarda oluşturulan stratejiler arasındaki farklara da değindi.

Stratejik hazırlık ve çalışmaların işletmelerin geleceklerini tasarlama ve karlılıklarını arttırma konularındaki katkısına sıklıkla vurgu yapan misafirimiz, konuşmasını bu süreçteki karar vericilerin/yöneticilerin rollerini ve önemini kendi deneyimlerinden örnekleyerek tamamladı.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.10.2023 17:52:54 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM