Güneşli Doğa Anadolu Lisesi’nin Üniversite Gezisine Fakültemiz Ev Sahipliği Yaptı!

Güneşli Doğa Anadolu Lisesi’nin Üniversite Gezisine Fakültemiz Ev Sahipliği Yaptı!

Güneşli Doğa Anadolu Lisesi’nin öğrencileri, 26 Nisan 2024 tarihinde üniversitemizin Göztepe Yerleşkesi’ne keyifli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Arş. Gör. Bahadır Ayar hocamızın rehberliğinde, üniversitemizin ve fakültemizin tarihini, eğitim olanaklarını, akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlerini içeren gezisi geniş bir koleksiyona sahip Prof. Dr. Orhan Oğuz Kütüphanesi’nde başladı. Kütüphanede öğrencilerimize Bilgi Okur-Yazarlığı Eğitimi Birimi Görevlisi Tuğba Örün Çınar eşlik etti. Sn. Örün Çınar her katta öğrencilerimize kullanım alanlarını, kitap alım işlemlerini ve gerçekleştirilebilecek faaliyetleri aktardı.

Daha sonra gezi İbrahim Üzümcü Konferans Salonu ziyaretiyle devam etti. Burada öğrencilere üniversitemizde gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verildi. Ardından, aday öğrencilere Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nun tanıtılması sırasında Rektörlük Basketbol Turnuvası kapsamında bir maçı izlediler.

Öğrenciler, fakülte binasını gezdikten sonra Arş. Gör. Bahadır Ayar tarafından yapılan sunum ile fakültemizin eğitim olanakları, öğrenci değişim programları, staj imkanları, akademik kadrosu ve faaliyetleri ve son olarak sosyal kültürel faaliyetleri hakkında bilgilendirildi. Sunumun sonunda etkileşimli bir soru-cevap oturumu düzenlendi. Bu oturumda, aday öğrencilerin soruları Arş. Gör. Bahadır Ayar, Arş. Gör. Semih Ay ve Almanca İşletme Programı öğrencimiz Rumeysa Dinçer tarafından cevaplandı. Aday öğrenciler, üniversite hayatına dair daha derin bir içgörü kazanırken, biz de onların heyecanını ve ilgisini görmekten mutluluk duyduk.

Sunumun ardından aday öğrenciler serbest zaman verildi ve kampüs hayatını kendi başlarına deneyimlemeleri için fırsat tanındı.


Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 27.04.2024 15:55:43 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM