Fakültemizden emekliye ayrılan Fakülte Sekreteri Sn. Sare Sevgi ATASEVER'in emekliliğe uğurlanış töreni gerçekleştirildi.

16 Temmuz 2013 tarihinde Fakültemizden emekliye ayrılan Fakülte Sekreterimiz Sn. Sare Sevgi ATASEVER'in emekliliğe uğurlanış töreni, fiilen emekliye ayrıldığı tarihin hem fakültemizin taşınma süreci, hem de yaz dönemi ile çakışmasından ötürü daha önce gerçekleştirilememişti.

Bu nedenle, 13 Kasım 2013 tarihine planlanan etkinlik fakültemiz Bahçelievler yerleşkesi A Blok Dekanlık katında gerçekleştirilmiştir. Hem akademik hem de idari personelimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen törende; Fakültemiz Dekanı Sn. Prof. Dr. A. Ercan GEGEZ ve İktisat Fakültemizin Dekanı Sn. Prof. Dr. Şahamet BÜLBÜL başta olmak üzere, İşletme ve İktisat Fakülteleri Dekan Yardımcıları, kendisi ile uzun yıllar çalışma fırsatı bulmuş akademisyen ve idari çok sayıda mensubumuz emekliliğe ayrılan Sn. Sare Sevgi ATASEVER'e emeklilik sonrası yaşamında sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllar temenni ettiler.

Ağırlıklı olarak idari personelimizin kendi maharetleri ile hazırladıkları yiyeceklerle lezzet kazanan ve öğle arası süresine denk gelen törende, Fakültemiz Dekanı Sn. Prof. Dr. A. Ercan GEGEZ, Sn. Sare Sevgi ATASEVER'e görev süresince kurumuna sağladığı katkılardan ötürü bir de teşekkür plaketi verdi.

Aşağıda tören'de kaydedilen fotoğraflar yer almaktadır.