"İHRACAT YÖNETİMİ” SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

26 Mart 2014’de İşletme Fakültesi İşletme Bölümü 4. Sınıf “İhracat Yönetimi” dersine Prof.Dr.Serdar PİRTİNİ tarafından Gedik Holding İhracat Müdürü Sayın Serhat YAKAR konuk ve konuşmacı olarak davet edilmiştir. Sayın YAKAR, İşletme son sınıf öğrencilerine dış ticaret teslim şekilleri, ithalat ve ihracat rakamları, dış ticaret açığı, ithalat-ihracat yapma sebepleri, ülkemizden örnek olaylar ve Gedik Holding olarak ihracat yönetiminde uyguladıkları farklı teslim şekilleri ve ödemeleri ile ilgili bilgiler aktarmış ve aynı zamanda öğrencilerimize iş yaşamı ile ilişkili tavsiyelerde bulunmuştur. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören seminer, karşılıklı sorular ve yanıtlarla devam etmiştir.

Gerçekleşen seminer sonunda, Prof.Dr. Serdar PİRTİNİ ve İşletme 1. Eğitim 4.Sınıf temsilcisi Ayşe TÜRK katılımdan ötürü Sayın Serhat YAKAR’a teşekkür belgesi takdim etmiştir.