INTERNATIONAL ASSOCIATION OF SOCIAL SCIENCE RESEARCH İLE ORTAKLAŞA ULUSLARARASI KONGRE DÜZENLEDİK

International Association of Social Science Research ile Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinin ortaklaşa düzenlediği “European Conference on Social Science Research” başlıklı uluslararası kongre 19 – 21 Haziran 2013 tarihleri arasında fakültemiz Bahçelievler Yerleşkesinde düzenlenmiştir. Kongre’nin açılış konuşmalarını sırasıyla; International Association of Social Science Research’ün başkanı Doç. Dr. Hasan ARSLAN, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Ercan GEGEZ, Helsinki Üniversitesinden Prof. Dr. Jari LAVONEN, Banat Üniversitesinden Doç. Dr. Georgeta RATA yapmıştır. Yaklaşık otuz farklı ülkeden 300’ün üzerinde katılımcının katıldığı Uluslararası Kongre’de farklı disiplinlerden gelen katılımcılar birbirleriyle bilimsel bilgi ve deneyimlerini aktarma şansı bulmuşlardır. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. A. Ercan GEGEZ ile Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gülpınar KELEMCİ ve Yrd. Doç. Dr. M. Volkan TÜRKER’in de düzenleme komitesinde yer aldığı kongre katılımcıların olumlu geri bildirimleri ve memnuniyetleri ile birlikte sona ermiştir.