İşletme Fakültemizin 1'inci kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı

Kökleri 130 yıllık Yüksek Ticaret geleneğine bağlı olan İşletme Fakültemizin 1'inci kuruluş yıldönümü 22 Mart 2013 tarihinde Mezunlar Derneğimizle ile ortaklaşa yapılan organizasyonla, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinde düzenlenen "1'inci Kuruluş Yıldönümü Töreni" ile kutlandı.

Fakültemizden Emekli Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Ergun TUNA'nın şeref konuğu olarak katıldığı törende, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. A. Ercan GEGEZ, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği Genel Başkanı Sn. Saffet AÇIKGÖZ, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği İstanbul Şube Başkanı Sn. Hayrettin ERYILMAZ'ın konuşmalarının ardından, Prof. Dr. Ergun TUNA Hocamız bir teşekkür konuşması yaptı.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. A. Ercan GEGEZ ile İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği İstanbul Şube Başkanı Sn. Hayrettin ERYILMAZ, "Bir Mesleğe Atanmış Yarım Asrın" timsali olan Prof. Dr. Ergun TUNA Hocamıza birer teşekkür plaketi armağan ettiler.

Fakültemizin öğrencileri, akademik ve idari personeli ile mezunlarının bir araya geldiği törende başarı ve teşekkür plaketleri de sahiplerini buldu. Başarı ve teşekkür plaketlerine layık görülenler arasında;

Dilan ÇAĞLAR (Almanca İşletme Enformatiği Öğrencisi)
Bayram Kerem TURHAN (Marmara Üniversitesi Münazara Kulübü Başkanı)
Bayram GÜNEY ve Hamit Kurtuluş GÜÇLÜ (1’inci Kuruluş Yılı Etkinleri Münazara Turnuvası Birincisi: İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü Öğrencileri)
Doç. Dr. Mert ERER (Basketbol Takımı Sorumlusu)
Arş. Gör. Çağrı AKSOY HAZIR (Voleybol Takımları Sorumlusu)
Arş. Gör. Orkun DEMİRBAĞ (Futbol Takımı Sorumlusu)
Kübra ERBAĞ (Voleybol Takımları Teknik Direktörü)
Eren SARIKAYA (Basketbol Takımı Teknik Direktörü)
Onur TURGUT (Futbol Takımı Teknik Direktörü)
Abdürrahim CİCİ (Voleybol Takımları Teknik Direktör Yardımcısı)
Mahmut GÖRÜR (Basket Takımı Teknik Direktör Yardımcısı)
Ramazan ŞAHİN (Futbol Takımı Teknik Direktör Yardımcısı)
Begüm SAYIN (Kadınlar Voleybol Takımı Kaptanı)
Şadi YAZICI (Erkekler Voleybol Takımı Kaptanı)
Tolga ÜNVER (Basketbol Takımı Kaptanı)
Sabri TEKİN ve Enes SARI (Futbol Takımı Kaptanları)

yer aldılar.

Törende sahne alan Mezunlar Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun mini-konseri ile İşletme Bölümü Öğrencileri; Ege Bilgin ve Elif Güngör'ün gitar dinletisi törene renk katan anlardı.

Tören, katılımcılarla birlikte kesilen İşletme Fakültesi 1’inci Kuruluş Yılı Pastası ile son buldu. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.