Akademik Genel Kurul, Rektörümüz Prof. Dr. Erol ÖZVAR'ın Katılımıyla Gerçekleşti

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen akademik genel kurulumuz 12.12.2019 tarihinde gerçekleşti. Üniversitemiz genelinde ve fakültemiz özelinde bir önceki yıl gerçekleştirilen bilimsel çalışmaların istatistikleri ve hedeflenen başarı oranları Rektörümüz tarafından ifade edildi ve 2020 yılı için hedefler belirlendi.
Çeşitli başarı kriterleri ile üniversitemizin ve fakültemizin bilimsel araştırma faaliyetleri açısından durumu Rektörümüz tarafından gerçekçi bir şekilde ortaya konuldu ve diğer üniversitelerle kıyaslamalar yapıldı.
Akabinde, inşaatına geçtiğimiz günlerde başlanan Üniversitemizin yeni yerleşkesi, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi hakkında fakültemiz mensupları bilgilendirildi ve üniversitemizdeki çeşitli imkanlardan bahsedildi. Fakültemiz mensupları da Rektörlüğümüzden bekledikleri imkanları ve araştırma süreçlerinde yaşadıkları sorunları doğrudan Rektörümüze iletme imkanı buldular.
Katılımlarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’a şükranlarımızı arz ediyor, fakültemizin tüm akademisyenlerine de teşekkür ediyoruz.

IMG_9588.JPG (293 KB)

HIZLI ERİŞİM