10 Kasım 2016 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde, öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin katılımıyla Faküktemiz Bahçelievler Yerleşkesi Tören Alanında sabah saat 09:05'de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına müteakip Bayrak Töreni gerçekleştirildi.

Marmara İşletme

Bayrak Töreninin ardından C-Blok C101 konferans salonunda, açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Nuran Cömert'in yaptığı etkinliklerin ilkinde M.Ü. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zübeyde Öktem, "ATATÜRK - CUMHURİYET VE EĞİTİM" konulu bir konuşma yaptı.

Marmara İşletme

Ardından M.Ü. İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ata Özdemirci, "TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURULUŞ DÖNEMİ İŞLETMECİLİK POLİTİKALARI VE UYGULAMALARI" konulu bir konferans verdi.