2015-2016 Sezonunu iki kupa ile tamamlayan Fakültemiz spor takımları için sezon kutlaması etkinliği 2 Haziran 2016 Perşembe günü yapılmıştır.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı Rektörlük Turnuvasında, Kadınlar Voleybol'da İkincilik ve 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı Rektörlük Turnuvasında, Erkekler Basketbol'da İkincilik dereceleri ile sezonu kapatan Fakültemizin Futbol Takımı da turnuvada Çeyrek Finale kalma başarısı göstermiştir.

Bireysel anlamda da 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı Rektörlük Turnuvasında, Kadınlar Voleybol'da En Skorer Oyuncu Ödülünü Ebru FIRAT (İşletme Fakültesi) adlı öğrencimiz kazanmıştır.

Açılış konuşmalarının ardından, erkekler basketbol takımı teknik direktörü Bora DEMİRBAŞ'a, kadınlar voleybol teknik direktörü Esra FIRAT'a, futbol takımı teknik direktörü Mustafa Kemal BİLGEN'e, kadınlar basketbol takımı teknik direktörü Batuhan SAYAR'a teşekkür beratlarının takdimi ile devam eden etkinlikte, Güzel Sanatlar Reklam Ajansı tarafından düzenlenen reklamcılık yarışmada dereceye giren fakültemiz öğrencilerine de teşekkür ve tebrik beratları Dekanımız Prof. Dr. Nuran CÖMERT tarafından verilmiştir. Ayrıca elde ettiği en iyi bildiri ödülü ile fakültemize bir başarı kazandıran fakülte öğrenci temsilcimiz Taha ÇAKAREL'e de bu törende bir teşekkür ve tebrik beratı takdim edilmiştir.

Başarılarıyla fakültemizin adını daha da yükseklere taşıyan gençlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etkinlik fotoğraflarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İşletme Fakültesi Dekanlığı

 
 

HIZLI ERİŞİM