2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Tören Takvimi ve Başvuru Sayfası

Değerli Mezunlarımız,

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 6 Eylül 2023 Çarşamba  saat  18:00’da M.Ü. Mehmet Genç Yerleşkesi  yapılacaktır.

Törenimize normal öğretim süresi içerisinde mezun  ya da mezun olabileceklerden katılmak isteyenler, aşağıda belirtilen “Mezuniyet Törenlerine Katılım Başvurusu”nda yer alan Başvur butonuna giriş yaparak kayıt formunu doldurmaları zorunludur.

Mezuniyet törenine mezun öğrencimiz hariç, mezunumuzun en fazla 6 (altı) kişiyi geçmeyecek şekilde yakınları/misafirleri ile katılım sağlayabileceklerdir.

Törende giyeceğiniz cübbe ve kepler 28/08/2023 tarihinden itibaren fakültemizden alınabilecektir.

Mezuniyet Törenleriyle ilgili duyuruları Fakültemiz internet sayfalarından ve elektronik posta adreslerinize gönderilen iletilerden, Fakültemiz sosyal medya hesaplarından ve internet sayfasından takip etmeniz önemlidir.

Mezuniyet Törenlerine Katılım Başvurusu: Tören başvuruları mezun olunan birimin tören tarihinden 3 gün öncesine kadar yapılmış olmalıdır.