2023-2024 YAZ OKULU İŞLEMLERİ

Marmara Üniversitesinde Yaz Okulu, Akademik Takvimde ilan edilen tarihlerde Marmara Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi kapsamında yürütülmektedir.

Marmara Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi İçin Tıklayınız.

Bölüm Başkanlığının uygun görüşü ve Fakülte Yönetim Kurulu onayı ile  yaz okulunda bir başka Üniversiteden ders alınabilir.

2023-2024 eğitim öğretim yılında üniversitemiz birimlerinde yaz okulu açılmadığından, öğrenciler
farklı üniversitelerden yaz okulu ders alma taleplerini ÖBYS (Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi) üzerinden 11 Haziran-05 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapabilirler.

1. Her derse ait dersin içerik, kredi, Dersin eğitim dilini gösteren, ders izlence formu (Syllabus)
  2. Ders almak istediği üniversitenin yaz okulu takvimi
  3. Almak istediği ders/derslere ait  yaz oklu programı

Başvuru eklerindeki belgelerin tamamı tek bir PDF haline getirilip yüklenmesi gerekmektedir.Söz konusu belgelerin veya eksik olması durumunda başvuru işleme alınmaz.