Amerika'da Bir Yıl Öğretim Görmek İsteyen Öğrencilerimize Duyurulur

AMERİKADA BİR YIL ÖĞRETİM GÖRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR

FAKÜLTEMİZ İLE UNIVERSITY OF NORTH CAROLINA WILMINGTON, CAMERON SCHOOL OF BUSINESS ARASINDAKİ ANLAŞMA ÇERÇEVESİNDE, 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ GÜZ VE BAHAR DÖNEMLERİNDE

-          İNGİLİZCE İŞLETME PROGRAMINDAN 1 ÖĞRENCİ,

-          TÜRKÇE İŞLETME PROGRAMNDAN 1 ÖĞRENCİ,

-          İNGİLİZCE YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ PROGRAMINDAN 1 ÖĞRENCİ,

OLMAK ÜZERE TOPLAM 3 ÖĞRENCİMİZ, HERHANGİ BİR OKUL ÜCRETİ ÖDEMEDEN SADECE YURT VE YAŞAM MASRAFLARI KENDİSİNE AİT OLMAK ÜZERE BİR YIL UNCW KAMPÜSÜNDE ÖĞRENİM GÖREBİLECEKTİR.

AŞAĞIDAKİ KOŞULLARA UYGUN ÖĞRENCİLERİN İLGİLİ BÖLÜM BAŞKANLIKLARINA EN GEÇ 3 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 12.00’YE KADAR BAŞVURMALARI VE 5 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ 12:30-14:00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAK ÇEVRİMİÇİ MÜLAKATA KATILMALARI GEREKMEKTEDİR.

BİLGİ EDİNİLMESİNİ DİLERİZ.

İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

BAŞVURU KOŞULLARI:

• GANO 2.80 ve üzeri olmak
  • Alttan dersi olmamak
  • En fazla üçüncü sınıf öğrencisi olmak (gelecek yıl gidileceği için)
  • İngilizce dil yeterliliğine sahip olmak. (Mülakatta başarılı bulunan öğrencilerin DUOLINGO İNGİLİZCE SINAVINA GİRMELERİ veya varsa ellerinde TOEFL 71, IELTS 6.0, DUOLINGO 54 sınav sonuçlarını belgelemeleri istenecektir.)
  • T.C. uyruklu olmak
  • Vize almasına engel bir durumu olmamak