Anadolu Üniversitesi AÖF Öğrencilerine Sunulan Akademik Danışmanlık Hizmetleri

Fakültemizde, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine kayıtlı öğrencilere yönelik Akademik Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, bazı dersleri yüz yüze alabilme olanağı sunulmaktadır.

MÜ İşletme Fakültesi Bahçelievler Yerleşkemizde 2013 – 2014 öğretim yılı Bahar Dönemi akademik danışmanlık dersleri 9 Mart 2014 tarihinde başlayacak 25 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir.

MÜ İşletme Fakültesi Bahçelievler Yerleşkemizde 2013 – 2014 öğretim yılı Bahar Döneminde açılan Akademik Danışmanlık Derslerine ilişkin programda revizyona gidilmiştir. Güncel programa erişmek için lütfen tıklayınız.

Duyuru:  Anadolu Üniversitesi AÖF Akademik Danışmanlık Genel Koordinatörlüğünce alınan karara göre; Yerel Seçimlerin yapılacağı 30 Mart 2014 Pazar günü Akademik Danışmanlık dersleri yapılmayacaktır.

Saygılarımızla,

Bahçelievler Yerleşke Koordinatörlüğü