“DAĞITIM KANALLARI ve LOJİSTİK YÖNETİMİ” SEMİNERLERİNDEN İKİNCİSİ DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

26 Aralık 2013’de İşletme Fakültesi İşletme Bölümü 4. Sınıf “Dağıtım Kanalları ve Lojistik” dersine Prof.Dr.Serdar PİRTİNİ tarafından Limango Lojistik Direktörü Sayın Ahmet ŞENGÜN konuk ve konuşmacı olarak davet edildi. Sayın ŞENGÜN, İşletme son sınıf öğrencilerine e-ticaret, lojistik ve dağıtımda başarı için gerekli olan faktörleri anlatarak, iş yaşamı ile ilgili tecrübelerini aktardı ve aynı zamanda öğrencilerimize kişisel gelişim ve iş yaşamı ile ilişkili tavsiyelerde bulundu. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören seminer, karşılıklı sorular ve yanıtlarla devam etti.

Gerçekleşen seminer sonunda, Prof.Dr. Serdar PİRTİNİ katılımdan ötürü Sayın Ahmet ŞENGÜN’e teşekkür belgesi takdim etti.