İşletme Fakültemiz 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı 08.11.2018 tarihinde, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen akademik kurul, İşletme Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nuran Cömert’in 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Faaliyet Raporuna ilişkin sunumuyla başladı. Rektörümüz Sayın Özvar’ın, öğretim elemanlarına; akademik faaliyetlerin analizleri, fakülteden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler vermesiyle sona erdi. Kurul sonrası rektörümüz, öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırıp, teşekkürleri kabul etti.

Akademik Kurul toplantısının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinde faaliyete geçen Türkiye'nin ilk SAP Next-Gen laboratuvarını gezip burada yürütülen faaliyetler hakkında Dekanımız Prof. Dr. Nuran Cömert'ten bilgi aldı.

T.C. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi