Fakültemiz AACSB bilgilendirme toplantısına katıldı.

5 Ocak 2017 tarihinde Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen AACSB Akreditasyon Bilgilendirme toplantısında, AACSB'nin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Tim Mescon fakültelerin AACSB'ye üye olma süreçlerini ve akreditasyonun katkılarını, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi AACSB mentörü Prof. Dr. M. Madi  ise mentor perspektifinden süreçteki tecrübelerini paylaştı. Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can da hazırladığı "Akreditasyon Toplantısı Sonrası Tespit ve Öneriler" başlıklı sunum ile akreditasyon yolunda ortak vizyonu paylaşan fakültelerin birbirleriyle sürekli iletişim ve dayanışma içerisinde hareket etmesinin önemini vurguladı.

Sakarya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AACSB'nin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Timothy Mescon, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Uzun, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, AACSB Mentoru Mohamed Madi, Türkiye’deki elli devlet ve vakıf üniversitesinin İşletme Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanları, dekan yardımcısı, müdür, bölüm başkanı ve akreditasyon sorumlularından oluşan yüze yakın akademisyen katıldı.

Toplantıda fakültemizi Dekanımız Prof. Dr. Nuran Cömert ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mert Erer ve Yrd. Doç. Dr. M. Volkan Türker temsil ettiler. Ev sahipliklerinden ötürü Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas'a ve Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can'a şükranlarımızı sunarız.

Marmara İşletme