Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serra Yurtkoru 13.Uluslararası Stratejik Yönetim Konferansında Prof. Dr. Erol Eren En İyi Bildiri Ödülü"ne layık görüldü.

6-8 Temmuz 2017 tarihleri arasında Uluslararası Stratejik Yönetim Derneği, Gebze Teknik Üniversitesi, Istanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi & Mediterranean University Montenegro tarafından Karadağ'da düzenlenen 13. Uluslararası Stratejik Yönetim Konferansında İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serra Yurtkoru ve Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melisa Karabay ile Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şebnem Ensari'nin sunmuş oldukları "To what extent trust in leader and ethical climate affect turnover intention? A study on private and public bank employees" başlıklı tebliğ, Kongre Bilim Kurulu tarafından "Prof. Dr. Erol Eren En İyi Bildiri Ödülü"ne layık görülmüştür. Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Marmara İşletme