Fakültemizde 2021 yılında gerçekleşen ünvan değişiklikleri

- Pazarlama Anabilim Dalı öğretim üyesi Ayşe Bahar CERİTOĞLU Profesörlük kadrosuna atanmıştır.

- Muhasebe Finansman Anabilim Dalı öğretim üyesi Banu TARHAN MENGİ Profesörlük kadrosuna atanmıştır.

- Muhasebe Finansman Anabilim Dalı öğretim üyesi Çağrı AKSOY HAZIR Doçent ünvanı almıştır.

- Sayısal Yöntemler Anabilim Dalı öğretim üyesi Mehmet Nuri İNEL Doçent ünvanı almıştır.

- Muhasebe Finansman Anabilim Dalı öğretim üyesi Yıldırım Ercan ÇALIŞ Profesörlük kadrosuna atanmıştır.

- Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Ata ÖZDEMİRCİ Profesörlük kadrosuna atanmıştır.

- Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Eyüp Aygün TAYŞİR Profesörlük kadrosuna atanmıştır.

- Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi İhsan YİĞİT Doçent ünvanı almıştır.

- Muhasebe Finansman Anabilim Dalı Arş. Gör. Ömer Faruk TAN doktorasını tamamlayarak Doktor ünvanı almıştır.

Tüm akademisyenlerimizi tebrik eder, yaşam boyu başarılarının devamını dileriz.

İşletme Fakültesi Dekanlığı