Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

Fakültemize Dekan olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Emin Okur, 23.09.2024 tarihinde Dekanlık görevini devir teslim töreni ile Prof. Dr. Hakan Yıldırım’dan devraldı.

Dekanlık makamında gerçekleşen devir teslim törenine dekan yardımcısı Prof. Dr. Gül Eser, eski dekan yardımcıları Doç. Dr. Selçuk Kıran ve Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Akarçay ile birlikte İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Pamukçu, İşletme Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Emrah Keleş ve Dr. Öğr. Üyesi Ekin Karapınar, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkan Yardımcısı İlkim Ecem Emre, fakülte sekreteri Serkan Yürekli ve idari personel katıldı.

Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Mehmet Emin Okur, önceki dekanımız Prof. Dr. Hakan Yıldırım’a fakülteye olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Hakan Yıldırım ise, Prof. Dr. Mehmet Emin Okur’u tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.