Fakültemizin temelini teşkil eden "Hamidiye Yüksek Ticaret Mektebinin" 130. Kuruluş Yıldönümü Taksim Atatürk Anıtında yapılan törenle kutlandı.

Fakültemizin temelini teşkil eden "Hamidiye Yüksek Ticaret Mektebinin" 130'uncu Kuruluş Yıldönümü 16 Ocak 2013 tarihinde Taksim Atatürk Anıtında yapılan törenle kutlandı.

Törende Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. A. Ercan GEGEZ, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Şahamet BÜLBÜL, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği Genel Başkanı Sn. Saffet AÇIKGÖZ birer konuşma yaparak, Yüksek Ticaret, Akademi ve Marmara Üniversitesi Mezunları olarak taşıdıkları "Yüksek Ticaret" geleneğinin ve bilim meşalesinin gelecekte de var olmaya devam etmesini temenni ettiler.

Biz de İşletme Fakültesi olarak, okulumuzun 130'uncu, mezunlar derneğimizin 77'nci kuruluş yıldönümü can-ı gönülden kutluyoruz.

130'uncu Kuruluş Yıl Dönümü