İşletme Fakültesi Danışma Kurulu toplantısı 12 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşti.

İşletme Fakültesi Danışma Kurulu ilk toplantısını 12 Temmuz 2017 tarihinde Fakültemizde gerçekleşti. Danışma Kurulu toplantısının öncesinde Danışma Kurulu üyeleri Fakülte Kurulu üyeleri ile bir tanışma toplantısı gerçekleştirdiler. Bu toplantıda Dekanımız Prof. Dr. Nuran Cömert, Danışma Kurulunun amacı, kapsamı ve önemi hakkında bir konuşma yaptı. Ardından Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Mert Erer, kurul üyelerine Fakültemiz hakkında bilgilendirme sunuşu gerçekleştirdi. Danışma Kurulunun yurt dışında yaşayan üyelerinden Prof. Dr. Cem Canel toplantıya fiilen katılırken Prof. Dr. Birsen Karpak ve Doç. Dr. Graham Gal video konferans ile, Prof. Dr. Helmut Pernsteiner telefon ile toplantıya iştirak ettiler. Sayın Hüseyin Gürer, Doç. Dr. İzzet Gökhan Özbilgin, Sayın Yücel Akdemir ve emekli Öğretim Üyemiz Prof. Dr. İbrahim Anıl da toplantıya katılan diğer kurul üyeleriydi. Danışma Kurulu ve Fakülte Kurulu üyelerimize katılımları ve değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Marmara İşletme