Kep ve cübbe dağıtımı ile ilgili bilgilendirme

Fakültemiz 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 26 Haziran 2014 Perşembe günü, Üniversitemiz Anadoluhisarı Yerleşkesinde yer alan stadyumda yapılacaktır.

Törene katılmak isteyen öğrencilerimize, törende giyecekleri kep ve cübbelerinin dağıtımı 2 Haziran Pazartesi günü başlayacak, 19 Haziran Perşembe günü son bulacaktır. Kep ve cübbe dağıtımı Fakültemizde A-Blok zemin katta yer alan AZ04 nolu derslikte yapılacaktır. Kep ve cübbe dağıtımı 100 TL depozito karşılığı yapılacak, tören sonrası kep ve cübbesini eksiksiz bir biçimde teslim edildiğinde 100 TL depozito aynı şekilde geri iade edilecektir.

Sadece kep ve cübbelerini teslim alan öğrencilerimizin törene katılacağı varsayılacağından ötürü törene katılmak isteyenlerin kep ve cübbelerini yukarıda belirtilen tarih aralığında almaları önem taşımaktadır. 19 Haziran tarihi öncesinde kep ve cübbesini alamayanlar A Blok 3. Kat'ta Bülent Sular'a başvurup keplerini ve cübbelerini alabilirler.

Mezunlarımızın aileleri ve yakınları için hazırlanan davetiyeler de, kep ve cübbeler ile birlikte 2 Haziran günü dağıtılmaya başlanacaktır. Kepini ve cübbesini teslim alan her öğrencimize davetiye verilecektir. Davetiyeler öğrencimizin kendisi hariç dörder kişiliktir.

İlave duyurular için lütfen web sitemizi takip ediniz. Şimdiden mezuniyetinizi tebrik eder, mezuniyet sonrası iş yaşamınızda başarılarınızın devamını dileriz.