Mazeretli Kayıt Yenileme İşlemleri hakkında

Öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar dönemi mazeretli kayıt yenileme dilekçesi vermeleri için son gün 23 Mart 2020 olarak belirlenmiştir.

Yönetmeliğimizin 18.Madde uyarınca çakışmayan ve kontenjanı olan derslere kayıt yaptırmak için bu 23 Mart 2020 tarihine kadar başvurmanız (dilekçenizi pdf veya jpg formatında e posta ile -isletmefakultesi.info@marmara.edu.tr-atabilirsiniz) halinde bahar dönemi derslerine kayıt yaptırabilirsiniz.

Yurt dışına giden dönen herkes potansiyel virüs taşıyıcısıdır. Yurt dışına giden kişilerin dönüşlerinde 14 gün kendilerini evde izole etmelerini, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını ve kalabalık ortamlara girmemeleri kendi ve toplum sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu nedenle devlet yetkililerin açıklamalarını dinlemenizi kendinizi ve toplumumuzu korumanızı önemle rica ederiz.

Ayrıntılı bilgi için (Erasmus programının iptali hk.)

Dilekçe 14kural.jpg (132 KB)