Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Sonuçları

Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız.

• Adayların, kesin kayıt için 21-23 Eylül 2016 tarihleri arasında saat 16:30' a kadar  Fakültemize müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • Kesin kayıt için güncel tarihli öğrenci belgesi ve Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilmesi zorunludur
  • Kesin kayıt sırasında YÖKSİS verileri belgeler ve puanlar tekrar kontrol edileceğinden yanlış beyan, hatalı belge veya puanın tutmaması durumda kesin kayıt alınmayacaktır.
  • Kesin Kayıt sırasında daha önceden alıpta başarılı olduğunuz dersler için muafiyet dilekçesi vermeniz gerekmektedir.

Yerleşen öğrenciler, kayıtlı oldukları Üniversitelerinden kesinlikle kayıt sildirmeyeceklerdir.  Bu işlemler tarafımızdan Üniversiteler arası resmi yazıyla yapılacaktır.

Not: İkinci Eğitim öğrencileri Yapı Kredi Şubelerinden katkı payı ücretlerini yatırmak zorundadırlar.

Yapılan ilanlardan sonra herhangi bir sorun ile karşılaşılması durumunda isletmefakultesi.sekreter@marmara.edu.tr  adresine e-posta gönderebilirsiniz