MEZUNIYET TORENI BILGILENDIRME - TOPLANMA SAATI 16:00

Değerli Öğrencilerimiz,

Fakültemiz 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 26 Haziran 2014 Perşembe günü, Üniversitemiz Anadoluhisarı Yerleşkesinde yer alan stadyumda yapılacaktır. Törenin zamanında başlayabilmesi için tören başlangıç saatinden önce; saat 16:00'da Anadoluhisarı Yerleşkesinde hazır bulunmanız büyük önem arz etmektedir.

Tören akışı içerisinde, kep ve cübbesini teslim almış olan tüm öğrencilerimiz/mezunlarımız adı okunup sahneye davet edilecek, kendisine başarı belgesi (sembolik diploma belgesi) takdim edilecektir. Bu nedenle öğrencilerimiz/mezunlarımız tören alanına alınmadan önce SOYİSİM sırasına gireceklerdir. İsim sırasına girilmesi zaman alacağından, tören alanına zamanında gelmek (en geç 16:00) büyük önem arz etmektedir.

Tören alanına gelen mezunlarımızın tören öncesinde stadyuma girmeyerek, kapalı tribünün arkasında yer alacak"toplanma alanında" beklemeleri, ailelerini, yakınlarını ise stadyumun içine girmeye davet ederek, stadyumun kapalı tribününde oturmaları için yönlendirmeleri rica olunur.

Törene katılacak mezunlarımızın sıraya girme aşamasında bir süre ayakta bekleyeceklerini göz önünde tutarak rahat ayakkabılar tercih etmeleri, kot pantolon, şort, sandalet vb. tören atmosferi ile bağdaşmayan giysileri tercih etmemeleri rica olunur. Kep ve cübbelerinizi de beraberinizde getirmenizi önemle hatırlatırız.

Tören saati belirlenirken hava sıcaklığı gözetilmiş, tören alanında mezunlarımıza su dağıtılması planlanmış olsa da, hava sıcaklığının yüksek olacağı gözetilerek tören alanına hazırlıklı gelinmesi (aç olunmaması, sıcak çarpmasına karşı önlem alınması) tavsiye olunur.

Törenin sonunda çeşitli sürprizler eşliğinde yemin töreni ve kep atma töreni yapılacağından tüm mezunlarımızın ve davetlilerin törenin sonuna kadar tören alanından ayrılmamaları önemle rica olunur. Tören esnasında, Tören alanı içerisinde tüm mezunlarımıza ayakta kalıp yorulmamaları amacıyla sandalyeler hazır olacaktır. Tören akışını bozmamak için, kep atma anına kadar, sırayla ismi okunanlar haricinde ayağa kalkılmaması, tören alanının acil durumlar haricinde terk edilmemesi önemle rica olunur.

Sizlere ve Fakültemize yakışan, güzel bir tören düzenlenebilmesi için bizlerin gayreti kadar siz değerli mezunlarımızın göstereceği ilgi ve sabır da büyük önem arz etmektedir. Mezuniyetinizi şimdiden tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz.