Okulumuzun 130. Yıl Geleneksel Kuruluş Yıldönümü Balosu 19 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirildi.

Okulumuzun 130'uncu, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği'nin 77'nci kuruluş yıldönümü 19 Ocak 2013 tarihinde Sheraton İstanbul Otel'de düzenlenen "130. YIL GELENEKSEL KURULUŞ YILDÖNÜMÜ BALOSU" ile kutlandı.

Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. M. Zafer GÜL'ün de şeref konuğu olarak katıldığı gecede, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. A. Ercan GEGEZ, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Şahamet BÜLBÜL, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Sn. Doç. Dr. Nail YILMAZ, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği Genel Başkanı Sn. Saffet AÇIKGÖZ ve Marmara Üniversitesi Mezunlar Dernekleri Federasyonu Başkanı Sn. Sabri TÜMER birer konuşma yaptı. Törenin kapanış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. M. Zafer GÜL yaptı.

Okulumuzun yöneticileri, akademisyenleri ile eski mezunlarının biraraya geldiği gecede geleneksel başarı ödülleri de sahiplerini buldu. Bu yıl bu ödüle layık görülenler arasında; Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. M. Zafer GÜL'ün yanı sıra, İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülpınar KELEMCİ ile İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. M. Volkan TÜRKER de vardı.

Yüksek_Ticaretliler_Balosu_19_Ocak_2013