Perakendecilikte Verimlilik Analizi ve Kategori Yönetimi semineri gerçekleşti

İşletme Fakültesi, 18.Aralık.2013 günü Üniversite Sanayi İşbirliği “Perakendecilikte Verimlilik Analizi ve Kategori Yönetimi” seminerinde ONUR MARKET Genel Müdürü Cemal Özen’i konuk etti. Konferansa öğretim üyeleri ve İşletme Fakültesi öğrencileri katıldı.

Temel verimlilik göstergeleri, karlılık analizleri, kategori yönetimi gibi başlıkların perakendecilikteki uygulamalarının Onur Market temelinde ele alındığı konferansta girişimciliğin de altını çizen Cemal Özen, “Benim için liderlikte en önemli konu girişimci ruhtur. Başarılı lider, kararlı ve risk yönetimi becerisi olan kişidir” dedi.

Sayın Özen, iş dünyasında ve perakendecilikte sağladıkları verimlilik ve başarının temelinin müşteri istek ve beklentilerini karşılayabilmeleri ve en önemlisi müşteriye fayda ve fırsat sağlayabilecek güven temeline dayalı yönetim anlayışına sahip olmaları olduğunu vurguladı. Sektör ve iş hayatına ilişkin deneyim ve anılarını paylaşan Cemal Özen, “Yaşam, karşınıza çıkan fırsatları en faydalı şekilde değerlendirmek, girişimci olmak, daima yenilikçi düşünmek ama en önemlisi onurlu olmaktır, onurlu iş ve hizmet anlayışına sahip olmaktır.” dedi.

Öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından büyük ilgi gören seminerin sonunda İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülpınar Kelemci, Onur Market Genel Müdür’ü Cemal Özen’e teşekkür plaketi hediye etti.