Sizleri Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Tercih ve Tanıtım Günlerine Davet Ediyoruz

Değerli Üniversite Adayları,

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılına yönelik “Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri” 8-11 Temmuz 2014 tarihleri arasında düzenlenecektir. Bu kapsamda Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri, Bahçelievler Yerleşkemiz C Blok’ta gerçekleştirilecektir.

8-11 Temmuz tarihleri arasında dört gün boyunca 09:30-16:30 saatleri arasında fakültemize ait bölümlerin tanıtım ve bilgilendirme masaları kurulacaktır. Bu masaların yanı sıra her gün iki kez bölüm tanıtım sunumları yapılacaktır. Bölümlerimize ve lisans programlarımıza ilişkin yapılacak sunumların saat bilgilerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Fakültemiz programlarına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, üniversite tercihinizde başarılar dileriz.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi