SSCI’de Listelenen Dergilerde Nasıl Yayın Yapılır? Konulu Seminer Düzenlendi

İşletme Fakültesi ev sahipliğinde SSCI’de Listelenen Dergilerde Nasıl Yayın Yapılır? Semineri 24 Mayıs’ta yapıldı.

İşletme Fakültesi Pazarlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. F. Müge Arslan öncülüğünde, İşletme Fakültesi Eğitim Koordinatörlüğü İşbirliğiyle düzenlenen seminere Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Koç konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Koç, seminerdeki konuşmasında SSCI kapsamında yer alan dergilerde yayın yapabilmek için en önemli unsurun özgün bir fikir olduğunu vurgularken, çalışmalar için orijinal fikir kaynaklarını, yazımda dikkat edilmesi gereken noktaları, çalışmaların teorik ve metodolojik kısmında sahip olmaları gereken yapıyı, çalışmalarda kaçınılması gereken hataları, çalışmalarda dikkat edilmesi gereken noktaları, çalışmaların gönderilebileceği uygun derginin belirlenmesinde yardım alınabilecek online kaynakları ele aldı.

Birçok üniversiteden akademisyen ve öğrencinin ilgi gösterdiği seminere yaklaşık 100 kişi katıldı. Seminer İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert’in Prof. Dr. Erdoğan Koç’a teşekkür belgesini takdimi ile sona erdi.