TİDE -Türkiye İç Denetim Enstitüsü, 19’uncu Akademik İlişkiler Gözden Geçirme Toplantısı 18.01.2014 Tarihinde Gerçekleştirildi

TİDE’YE ALMANCA İŞLETME BÖLÜMÜ’NÜN EV SAHİPLİĞİ

İç denetim mesleğinin akademik dünyada tanınması, meslek konusunda yapılan akademik çalışmaların teşvik edilmesi ve üniversiteler ve akademisyenlerle ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla faaliyet gösteren TİDE -Türkiye İç Denetim Enstitüsü, 19’uncu Akademik İlişkiler Gözden Geçirme Toplantısını, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Almanca İşletme Bölümü’müzün ev sahipliğinde fakültemizin C101 Konferans Salonunda gerçekleştirmiştir.

Sayın Dekan’ımız Prof. Dr. Ercan GEGEZ’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıya TİDE Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun, TİDE Başkanı Özlem İğnelipınar, MÖDAV İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Nuran Cömert, Almanca İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. E. Handan Sümer Göğüş, Almanca İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Çağla Ersen Cömert, Almanca İşletme Muhasebe Finansman Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Sumer, Türkçe İşletme Bölüm Başkanı Uğur Yozgat, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrem Nuhoğlu ve iç denetim mesleğine ilgi duyan, bu konuda çalışmalar yapan değerli öğretim üye ve yardımcıları,  kulüp yöneticisi öğrenciler ve TİDE’den diğer temsilciler katılmışlardır.