Türk Pop Müziğinin Mimarı Sn. Erol Büyükburç 26 Kasım'da Fakültemizde...

Türk Pop Müziğinin Kurucusu Sn. Erol Büyükburç Fakültemizde

Fakültemiz ile ‎İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F Mezunları Derneği Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Serdar Ural'ın organizatörlüğünde C Blok - C101 konferans salonunda 26.11.2014 Çarşamba günü 15:00-16:30 saatleri arasında Türk Pop Müziğinin Mimarı Sn. Erol Büyükburç ile müzikli söyleşimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aynı gün ikinci bir etkinlik; Brisa'dan Sn. Yavuz ÇİNGİTAŞ'ın konuşmacı olacağı "Kurumsal Girişimcilik ve İnovasyon" başlıklı bir konferans düzenlenecektir, tüm öğrencilerimiz ve mensuplarımız davetlidir:

Girişimcilik Konferansı: