Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. M. Zafer GÜL Anadoluhisarı Yerleşkesinde bulunan Bölümlerimizi ziyaret etmiştir.

Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. M. Zafer GÜL 3 Ocak 2013 tarihinde Anadoluhisarı Yerleşkesinde yer alan bölümlerimizi ziyaret etmiştir.

Dekanımız Sn. Prof. Dr. A. Ercan GEGEZ'in Rektörümüze bizzat refakat ettiği bu önemli ziyarette, öncelikle Almanca İşletme ve Almanca İşletme Enformatiği Bölümlerimizde görev yapmakta olan Öğretim Elemanlarımızla buluşan Prof. Dr. M. Zafer GÜL, hem Bölüm Başkanlarından bölümleri ile ilgili kısa brifingler almış hem de öğretim elemanlarının sorunlarını, dilek ve önerilerini ilk ağızdan dinleme fırsatı bulmuştur.

Ardından görevine yakın zaman önce atanan İngilizce İşletme Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. Jale ORAN'ı ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen Rektörümüz, İngilizce İşletme Bölümümüzün faaliyetleri ile ilgili bölüm başkanında bilgi almıştır.

Rektörümüz Sn. Prof. Dr. M. Zafer GÜL'ün bu anlamlı ziyareti, gerek Dekanlığımız gerekse de Öğretim Elemanlarımızca büyük bir mutlulukla karşılanmıştır.

Prof. Dr. Zafer Gül'ün Fakültemizi Ziyareti