Üniversitemiz Tercih Günleri tanıtım faaliyeti 6 - 8 Ağustos 2018 tarihlerinde Göztepe Yerleşkemizde gerçekleştirildi. İşletme Fakültemizin tanıtım masasına aday öğrencilerimizin ilgisi yoğun oldu.

Tanıtım faaliyetlerinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nuran CÖMERT, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mert ERER ve Doç. Dr. M. Volkan TÜRKER de bizzat katılarak adayların sorularını yanıtladılar. Tanıtım günlerinde aday öğrenciler ve aileleri tanıtım masamıza gelerek bölümleri hakkında bilgi ve tecrübe sahibi genç akademisyenlerimizden ve gönüllü olarak görev alan sevgili öğrencilerimizden fakültemizin öğrencilerine sunduğu imkanlar ve kariyer olanakları hakkında bilgiler aldılar.

Tüm aday öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Marmara İşletme