Wright State Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Stephen P. Foster ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Joanne Li Fakültemizi ziyaret ettiler.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio Eyaleti, Dayton şehrinde faaliyet göstermekte olan "Wright State Üniversitesi" Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Stephen P. Foster ile "Raj Soin İşletme Fakültesi" Dekanı Prof. Joanne Li 8 Şubat 2013 tarihinde fakültemizi ziyaret etmişlerdir.

Wright State Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi arasında yürütülmesi planlanan bir ortak eğitim-öğretim programı hakkında yapılan toplantıda konuklarımız fakültemizi ziyaret etmiş olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirmişlerdir.

Söz konusu ortak eğitim-öğretim programı ile ilgili hazırlık çalışmaları başlatılmıştır.

Dekanlığımıza Ziyaret