Doğru seçim; "Marmara İşletme" çünkü,

İşletmecilik öğretiminde 140 yıllık tecrübeye sahip olan Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi 2 ayrı bölümde, 3 ayrı dilde (Türkçe, İngilizce ve Almanca), 5 farklı lisans programıyla eğitimi ve öğretimi, 4,000’in üzerinde lisans öğrencisi ile devam ettirmektedir. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi 24 farklı bilim dalında yüksek lisans ve doktora programına ev sahipliği yapmaktadır. 140’ın üzerinde deneyimli ve yüksek donanımlı akademisyen ile Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetleri yürütülmektedir.

İşletme Fakültesi, öğrencilerine çift ana dal, yan dal, kurum içi yatay geçiş imkanları sunmanın yanı sıra birçok Avrupa üniversitesi ile 122 adet ikili anlaşma çerçevesinde öğretim elemanı ve öğrencilerine değişim programlarına katılma şansı sunmaktadır. İşletme Fakültesi’nin mezunları özellikle çok uluslu firmalar tarafından tercih edilmekte ve iş dünyasında önemsenen yüksek prestijli bir diploma ile öğrencilerini mezun etmektedir.

İşletme Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren bir çok öğrenci kulübü ile her yıl kariyer günleri ve meslek tanıtım etkinlikleri düzenlenmektedir. Öğrenci odaklı bir yönetime sahip olan İşletme Fakültesi AACSB üyesi bir işletmecilik okuludur ve AACSB uluslararası akreditasyon çalışmaları devam etmektedir.

Marmara İşletme; sizin tercihiniz.

Bu sayfa İşletme Fakültesi tarafından en son 19.10.2023 23:47:37 tarihinde güncellenmiştir.