2021 YKS SONUCU FAKÜLTEMİZE KAYIT İŞLEMLERİ

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Fakültemizi tercih eden ve lisans programlarımıza yerleşen siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, Marmara İşletme'ye hoş geldiniz diyoruz.

Marmara İşletme

 Marmara İşletme

 

Üniversitemize 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonucu yerleşen

adayların kayıt işlemleri iki şekilde yapılabilir;

a)     e-Kayıt Uygulaması

Not: Bu kılavuzda açıklanan kayıt işlemleri sadece YKS sonucu yerleşen adaylar için geçerlidir. YKS sonucu yerleşen adaylar e-Devlet üzerinden veya bireysel olarak aşağıda belirtilen kayıt tarihlerinde kayıt işlemlerini yapabilirler.

KAYIT İŞLEMLERİNİ e-KAYIT UYGULAMASINI KULLANARAK YAPTIRMAK İSTEYENLER

 e-Kayıt uygulaması; adayların Üniversiteye gelmeden internet üzerinden kayıt yaptırmalarına imkân sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulama ile adaylarımız sıra beklemeden ve herhangi bir belge teslimi yapmadan kayıt işlemlerini bulundukları yerden yapabilirler. Bu uygulama kayıtlanma sürecini kolaylaştıracağından adayların kayıt işlemlerini e-Devlet üzerinden yapması önerilir.

e-Kayıt için e-Devlet üzerinden kayıt yaptıracak adaylar PTT şubelerinden temin ettikleri e-Devlet şifresi ile https://www.turkiye.gov.tr adresinden giriş yaparak tüm programlar için kayıt işlemlerini 04 Eylül - 08 Eylül 2021 tarihleri arasında tamamlayabilirler.

Katkı Payı/Öğrenim ücreti ödemesi gereken programa yerleşen adaylar, ücreti yatırmadan e-kayıt işlemini gerçekleştirse dahi öğrencilik haklarından yararlanamazlar. e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmış olan adayların Üniversitemize herhangi bir belge teslim etmelerine gerek yoktur.

b) Bireysel kayıt

Bireysel kayıt  yaptıracak adaylar kayıt işlemlerini 09-10 Eylül 2021 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosunda yaptırabilir.

 

Diğer tüm hususlar için YKS Yeni Kayıt Kılavuzunu inceleyebilirsiniz. 

YKS Yeni Kayıt Kılavuzu İçin Tıklayınız.

 


 

Bize sormak istediğiniz bir soru mu var? Lütfen önce sıkça sorulan sorular (SSS) sayfamızı okuyunuz. Sorunuza yanıt bulamazsanız aşağıdaki hesaplardan bize ulaşabilirsiniz.

 


 

Kurumsal web sitemiz: http://isletme.marmara.edu.tr

Resmi sosyal medya hesaplarımız:

Facebook hesabımız: Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi (@muisletmefakultesi)

Instagram hesabımız: @marmaraisletme

Twitter hesabımız: @MarmaraIsletme 

Fakültemizi kazanan yeni öğrencilerimizi, Fakültemizin resmi hesaplarını takip etmeye davet ediyoruz.

 

 

 

 

HIZLI ERİŞİM