Fakültemiz öğrencisi Taha Yusuf Çakarel'in başarısını tebrik ediyoruz.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü 4.Sınıf öğrencisi ve Fakülte Öğrenci Temsilcisi olan Taha Yusuf Çakarel Üniversitemizin görevlendirmesi ile 15-16 Nisan 2016 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri Sam Houston State University tarafından Houston Texas'da düzenlenen 8th Annual General Business Conference'a katılarak Prof.Dr. Uğur Yozgat ve Yrd.Doç.Dr. F. Oben Ürü Sanı ile birlikte hazırladığı ''How Employees' Perceptions of Competency Models Affect Job Satisfaction-Mediating Effect of Social Exchange'' isimli çalışmayı sunmuştur. Sunumunu yapmış olduğu çalışma 'Best Paper Certificate' (En İyi Çalışma) ödülü almış bulunmaktadır. Öğrencimizi göstermiş olduğu başarı için tebrik ediyoruz.